CJG Centrum voor Jeugd en Gezin

In de meeste gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek is een Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Ook hier kun je terecht met je vragen over opgroeien en opvoeden. Bijvoorbeeld met vragen over eten en groei, verlegenheid of agressie, drukke kinderen, drugs, seksualiteit of zwangerschap, echtscheiding of puberteit.

Je kunt binnenlopen bij het CJG-loket, een afspraak maken voor het opvoedspreekuur, of je vraag via de telefoon of e-mail stellen. Aan de hulp van het CJG zijn geen kosten verbonden.

De adressen, telefoonnummers en openingstijden van het CJG in je gemeente vind je de CJG website. Daar kun je ook veel extra informatie vinden over opgroeien en opvoeden. Verder tref je er een agenda met plaatselijke cursussen, workshops en andere activiteiten.