Communiceren met je puber

Voor ouders met kinderen van 12 tot 17 jaar.

Vragen over opvoeden

In de puberteit verandert er veel. Zowel voor je puber als voor jou als ouder. Want naast de spurt in lichamelijke groei, krijgen pubers ook vaak een uitgesproken mening. Hoe reageer je daarop en houd je het leuk met elkaar? Je kunt deze vragen zelf oplossen, maar ook samen met andere ouders.

Ervaringen delen

Door je vragen met andere ouders te bespreken, merk je dat je niet de enige bent die hiermee zit. Ook anderen ervaren vaak lastige opvoedsituaties en kunnen vertellen hoe ze daarmee omgaan. Zo kun je samen delen wat goed werkt en wat mogelijk ook voor jou een geschikte oplossing kan zijn. Dat kan steun en meer zekerheid geven bij de opvoeding van je kind. 

Volg een cursus

Speciaal voor ouders met kinderen van 12 tot 17 jaar, biedt Jeugd en Gezin samen met Versa Welzijn de oudercursus Communiceren met je puber. Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten waarin de volgende thema’s aan de orde komen: 

1. Veranderingen in de puberteit
2. Manieren van opvoeden 
3. Communiceren met je kind 
4. Valkuilen in de communicatie 
5. Overleggen en grenzen stellen

Cursusdata

Op dit moment is deze cursus niet gepland.  

Belangstelling

Is deze cursus momenteel niet gepland maar heb je wel belangstelling? Vul dan dit formulier in. Hiermee ontvangen wij jouw gegevens en daarmee kunnen wij jou op de hoogte brengen als de cursus wel weer gepland wordt.
De kosten voor de vier bijeenkomsten zijn € 30,00 per persoon