voor inwoners, met gemeenten

Cursus ‘Opvoeden & Zo’ van start

Publicatiedatum: 11 april 2017

Opvoeden van kinderen is leuk, maar soms ook lastig. Want wat doe je als je kind bijvoorbeeld niet wil luisteren of erg boos is? Je kunt deze vragen zelf oplossen, maar ook samen met andere ouders. Hierbij is de cursus ‘Opvoeden & Zo’ een mooi steuntje in de rug.

Opvoeden & Zo

Speciaal voor ouders met kinderen van 3 tot 12 jaar, biedt Jeugd en Gezin samen met Versa Welzijn de cursus Opvoeden & Zo. Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur, waarin verschillende thema’s naar voren komen: aandacht geven & prijzen, nee zeggen & verbieden, straffen, negeren en apart zetten. Door deze onderwerpen met andere ouders te bespreken, kun je samen delen wat werkt en wat mogelijk ook voor jou een geschikte oplossing kan zijn. Dat geeft meer zekerheid bij de opvoeding van je kind.

Cursus start in mei

De cursus start 10 mei en vindt op vier achtereenvolgende woensdagavonden plaats tussen 20.00 en 22.00 uur in Bussum. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusaanbod). Ook kun je bellen naar het inhoudelijk spreekuur: 035 69 26 350 of een mail sturen naar opvoedinfo@jggv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws