voor inwoners, met gemeenten

Cursus ‘Peuter in zicht!’

Publicatiedatum: 11 juli 2017

Wat moet je doen als je kind een driftbui heef? Of niet luistert? Of andere kinderen slaat? Alle ouders van peuters komen voor dit soort vragen te staan en zoeken naar oplossingen. Dat kun je alleen doen, maar ook samen met andere ouders. Hierbij biedt de cursus ‘Peuter in zicht!’ een mooi steuntje in de rug.

Peuter in zicht!

Speciaal voor ouders met peuters van 2 tot 4 jaar, biedt Jeugd en Gezin de cursus ‘Peuter in zicht!’. Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur, waarin verschillende thema’s centraal staan: Hoe verloopt de ontwikkeling? Hoe stimuleer je dit? En hoe kun je het gedrag van je kind sturen? Door deze vragen met andere ouders te bespreken, kun je delen wat werkt en kijken wat voor jou ook een geschikte oplossing is. Dat geeft meer zekerheid bij de opvoeding van je kind. 

Cursus in augustus

De cursus start 2 augustus en vindt op vier achtereenvolgende woensdagavonden tussen 20.00 en 22.00 uur plaats in Hilversum (Frederik van Eedenlaan 13b). De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie 

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusaanbod). Ook kun je bellen naar 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws