voor inwoners, met gemeenten

Gezocht: Supergewone mensen (met ervaring)

Publicatiedatum: 11 november 2015

Praat mee over de toekomst van de pleegzorg jeugd in de Gooi en Vechtstreek

Regio Gooi en Vechtstreek organiseert in samenwerking met de gemeenten op 18 november een conferentie over de toekomst van de pleegzorg jeugd. Ouders en/of jongeren met ervaring met pleegzorg worden van harte uitgenodigd om hier hun kennis en ervaring met beleidsmakers te delen. De conferentie vindt plaats op 18 november 2015 in het Regiokantoor, Burgemeester de Bordesstraat 80 te Bussum van 16:00 tot ca. 20.00 uur.

Alle betrokken doelgroepen in pleegzorg; kinderen, ouders, pleegouders en hulpverleners of vertegenwoordigers zijn van harte welkom om vanuit hun kennis en ervaring mee te denken over de pleegzorg van de toekomst.

De uitkomsten van de conferentie worden gebruikt om tot een heldere visie te komen voor de organisatie, inzet en kwaliteit van de pleegzorg jeugd in de regio Gooi en Vechtstreek.

Na een inleiding door Marianne Verhage, wethouder jeugd gemeente Huizen, wordt met elkaar gesproken over de uitgangspunten voor goede pleegzorg jeugd. Tussendoor wordt er met elkaar gegeten.

Praat mee en geef je op via jeugdwet@regiogenv.nl

Meer informatie: Rik Post, 06 2242 5964

Je laat pleegzorgbeleid toch niet alleen over aan beleidsmakers?

Meer nieuws

Al het nieuws