voor inwoners, met gemeenten

Gezondheidsfestival GenV – De toekomst van uw zorg

Publicatiedatum: 8 september 2017


Hoe ziet de toekomst van uw zorg eruit? Ontdek en beleef het op 28 september tijdens het gratis Gezondheidsfestival Gooi en Vechtstreek. Niemand minder dan André Kuipers – astronaut en voormalig arts – opent dit gratis festival voor alle inwoners en zorgprofessionals in de regio Gooi en Vechtstreek. Wilt u bij zijn lezing zijn? Geef u dan snel op, want vol is vol.

Checks, ervaringen en inspiratie

Naast de lezing van André Kuipers kunt u in Gooiland zelf een kijkje in uw toekomst nemen. Op het festivalterrein kunt u bijvoorbeeld een hartrisicocheck doen, een rondje lopen in het speciale ‘ouderdomspak’ en kennismaken met technische snufjes zoals Zora de Zorgrobot. Meet de staat van uw brein met de bijzondere breinprestatiecheck en laat uw gehoor eens controleren. En ontdek hoe een speciaal ontwikkeld inwonerportaal u meer regie geeft over uw zorg en ondersteuning.

Doorlopend zijn er demonstraties en exposities. Verschillende deskundigen staan klaar om u informatie en advies te geven. Muziekoptredens maken het festivalgevoel compleet.

Informatie

Het festival is voor iedereen vrij toegankelijk, maar let op: voor de lezing van André Kuipers is een beperkt aantal plaatsten beschikbaar. Daarom moet u voor dit onderdeel gratis tickets reserveren. Vol is vol, dus bestel uw tickets vandaag nog via www.gezondheidsfestivalregiogv.nl.

Op deze website vindt u ook meer informatie over het festival en de bereikbaarheid van Gooiland.

LocatieGooiland Hilversum, Emmastraat 2 Hilversum – op loopafstand van het station – betaald parkeren in parkeergarage Gooiland
Gezondheidsfestival15.00 – 21.00 uur (vrije toegang)
Lezing André Kuipers 15.30 – 17.00 uur (toegang alleen mogelijk met ticket)

De Gezonde Regio

Het Gezondheidsfestival Gooi en Vechtstreek is een initiatief van de Regio Gooi en Vechtstreek, de regiogemeenten, de Gezondheidsstudio en Tergooi. Begin dit jaar ondertekenden zij het convenant De Gezonde Regio. De komende jaren slaan zij de handen stevig ineen om samen met inwoners en professionals te werken aan een gezonde en vitale regio.

Meer nieuws

Al het nieuws