voor inwoners, met gemeenten

Informatiebijeenkomst voor aanbieders van huishoudelijke hulp

Publicatiedatum: 10 december 2015

14 december 2015 – over de toelage voor Huishoudelijke hulp

Wilt u met uw organisatie huishoudelijke hulp bieden aan inwoners in de regio Gooi en Vechtstreek? Dan kunt u meedoen met het project Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT). Met dit project krijgen bedrijven de kans hun diensten met korting aan te bieden aan particulieren. Zo vergroten de tien gemeenten van de regio de vraag naar ondersteuning en zetten zij zich in voor de werkgelegenheid van huishoudelijke hulpen.

Kom naar de bijeenkomst
Op 14 december 2015 organiseert Regio Gooi en Vechtstreek een bijeenkomst over het project. Daar horen bedrijven hoe zij mee kunnen doen en hoe zij de voordelen kunnen benutten.

Locatie: Regiokantoor, Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum
Datum en tijd: 14 december 2015 van 10.00 tot 12.00 uur

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar contractbeheer@regiogv.nl.

Over de korting
Met het project HHT kunnen ondernemers een korting geven aan particulieren op huishoudelijke hulp. Voorwaarden voor de korting zijn onder meer dat de bedrijven werken met de cao VVT en dat de huishoudelijke hulpen wonen in de regio Gooi en Vechtstreek. In 2016 krijgen inwoners een korting van € 10 per uur. Hierdoor is het extra aantrekkelijk om in zee te gaan met een goede hulp van een betrouwbaar bedrijf.

De markt voor medewerkers in de thuiszorg is door de veranderingen in de zorg en ondersteuning niet optimaal. Dankzij de HHT-gelden van het kabinet krijgt de Regio de kans iets voor met name deze groep te betekenen.

Website
Organisaties die mee willen doen kunnen zich vanaf maart 2016 op een speciale website voor inwoners presenteren. Op aanbestedingskalender.nl staat hoe zij zich daarvoor kunnen aanmelden.

Regio Gooi en Vechtstreek en de gemeenten Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Laren, Muiden, Naarden, Weesp en Wijdemeren brengen de nieuwe website in het voorjaar met een campagne onder de aandacht.

Meer nieuws

Al het nieuws