voor inwoners, met gemeenten

Workshop ‘Focus op ouderschap’ januari, maart en juni 2017

Publicatiedatum: 2 december 2016

Op 20 januari, 10 maart en 9 juni wordt de workshop ‘Focus op ouderschap’ georganiseerd. Een eendaagse workshop bestemd voor ouders die gaan scheiden of net gescheiden zijn en willen voorkomen dat hun kinderen hier de dupe van worden.

Tips en doelen

De workshop geeft je kennis en inzicht over het effect van een scheiding op kinderen. Ook krijg je praktische tips over hoe je daarmee kunt omgaan. De nieuwste inzichten vanuit de psychologie, coaching en topsport hel¬pen je om reële en haalbare doelen te stellen en ondersteunen je om die vervolgens ook vol te houden.

Uitvoering

Heleen Offerhaus (ouderschapsbemiddelaar en omgangsbegeleider) en Marieke Borleffs (psychotherapeut en GZ-psycholoog, gezinstherapeut) geven deze workshop in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Omdat de gemeenten deze workshop subsidiëren, zijn er geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Marieke Borleffs, via telefoonnummer 06 – 39 10 98 10 of e-mail m.borleffs@lindehuis.nl of door contact op te nemen met het CJG in je woonplaats: www.cjggooi.nl (kopje cursussen).

Meer nieuws

Al het nieuws