voor inwoners, met gemeenten

Workshop voor nieuwe ouders januari, februari en maart 2017

Publicatiedatum: 15 december 2016

Het is een van de grootste veranderingen in je leven: vader of moeder worden. Speciaal voor nieuwe ouders biedt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) twee praktische workshops: Contact met je (aanstaande) baby & Klaar voor het ouderschap. De workshops zijn gratis en worden gegeven in Bussum, Hilversum en Huizen.

Contact met je (aanstaande) baby

Tijdens je zwangerschap kun je al heel goed contact maken met je kindje. Maar hoe doe je dat? Hoe herken je het gedrag van je baby in je buik en bouw je een band op? En hoe maakt je baby direct na de geboorte contact met jou? Dat komt allemaal aan bod bij de workshop ‘Contact met je (aanstaande) baby’. De workshop is interactief en wordt afgewisseld met korte films.

Klaar voor het ouderschap

Je leven verandert na de geboorte van je kind. Hoe bewaak je straks de balans tussen de zorg voor je baby, je privéleven, je werk en andere activiteiten? Wat voor invloed heeft een baby eigenlijk op je relatie? Hoe ga je je kind opvoeden? Tijdens de interactieve workshop ‘Klaar voor het ouderschap’ worden allerlei onderwerpen besproken die je helpen om je klaar te zijn voor de komst van je kind.

Aanmelden en informatie

Meer informatie over de workshops vind je op de websites van de CJG’s in Gooise Meren (Bussum), Hilversum en Huizen, te vinden via www.cjggooi.nl. Elke maand is er in een van deze drie plaatsen een aanbod van de twee workshops. De data en tijden vind je op de site of in deze flyer.

Meer nieuws

Al het nieuws