voor inwoners, met gemeenten

Workshops voor nieuwe ouders

Publicatiedatum: 10 juli 2017

Het is een van de grootste veranderingen in je leven: vader of moeder worden. Hoe bereid je je hier als aanstaande ouder op voor? Speciaal voor nieuwe ouders biedt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Hilversum twee praktische workshops: Contact met je (aanstaande) baby & Klaar voor het ouderschap.

Een prachtige tijd is aangebroken: je bent zwanger! Over een poosje is er in jullie huis een klein kindje bij. Alle reden om je samen goed voor te bereiden. De workshops van het CJG kunnen je daarbij helpen. Je hebt hier het meeste aan als je ze volgt tussen de 5e en 9e maand van de zwangerschap. Uiteraard zijn zowel (aanstaande) moeders als vaders uit de hele regio van harte welkom!

25 juli: Contact met je (aanstaande) baby

Tijdens je zwangerschap kun je al heel goed contact maken met je kindje. Maar hoe doe je dat? Hoe herken je het gedrag van je baby in je buik en bouw je een band op? En hoe maakt je baby direct na de geboorte contact met jou? Dat komt allemaal op 25 juli aan bod bij de workshop ‘Contact met je (aanstaande) baby’. De workshop is interactief en wordt afgewisseld met korte films.

1 augustus: Klaar voor het ouderschap

Je leven verandert na de geboorte van je kind. Hoe bewaak je straks de balans tussen de zorg voor je baby, je privéleven, je werk en andere activiteiten? Wat voor invloed heeft een baby eigenlijk op je relatie? Hoe ga je je kind opvoeden? Tijdens de interactieve workshop ‘Klaar voor het ouderschap’ worden op 1 augustus allerlei onderwerpen besproken die je helpen om je klaar te zijn voor de komst van je kind.

Beide workshops zijn van 19.30 tot 21.00 uur in De Eedenburg, Frederik van Eedenlaan 13b in Hilversum. Kijk voor meer informatie op de website van het CJG, te vinden via www.cjggooi.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws