Regio Gooi en Vechtstreek

Burgemeester de Bordesstraat 80
1404 GZ Bussum

Postbus 251
1400 AG Bussum

Telefoon: (035) 69 26 444
Fax: (035) 69 26 440
E-mail: info@regiogv.nl
Website: www.regiogv.nl


ROUTEBESCHRIJVING MET HET OPENBAAR VERVOER

NS-station Bussum-Zuid

Neem de uitgang via perron 2 (trap naar boven). Houd nu links aan. U loopt de Brinklaan in en na ongeveer 200 meter vindt u het regiokantoor aan uw linkerhand op de hoek van de Brinklaan en Gooibergstraat.

Buslijn 107

Buslijn 107 heeft een halte bij NS-station Bussum-Zuid.

KOMT U MET DE AUTO?

Vanaf 1 januari 2018 geldt betaald parkeren rondom het Regiokantoor aan de Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum. Dit betekent dat er voor € 1,20 per uur geparkeerd kan worden.

De parkeergarage onder het Regiokantoor is voor bezoekers niet toegankelijk
.

Op 10 minuten loopafstand van ons kantoor kunt u bij De Zandzee en bij NS-station Bussum-Zuid gratis parkeren. Op dit kaartje vindt u de overige gebieden waar u uw auto kunt parkeren.

Vanuit Amsterdam over de A1

Via afrit 7 (Bussum) verlaat u de A1. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf, u kruist de A1 en gaat rechtsaf richting Bussum. U rijdt dan rechtdoor de Huizerweg op en aan het einde daarvan (2e rotonde) neemt u de tweede afslag naar de Kerkstraat. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag naar de Brinklaan. Blijf bij de volgende rotonde op de Brinklaan (2e afslag). Ga daarna rechtsaf (Gooibergstraat) en vóór de spoorwegovergang nogmaals rechtsaf (Burgemeester de Bordesstraat). U kunt hier de auto parkeren.

Vanuit Utrecht/Amersfoort over de A1

Via afrit 8 (Blaricum/Huizen) verlaat u de A1. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (verkeerslichten bij Tergooi Blaricum). Na ± 100 m bij de volgende kruising (verkeerslichten) gaat u weer linksaf, onder de A1 door en dan direct naar rechts. U rijdt dan parallel aan de A1, richting Bussum. Bij het ANWB-bord richting 's-Graveland gaat u linksaf de Ceintuurbaan op; deze helemaal afrijden tot bij NS-station Bussum-Zuid (4e rotonde). Hier neemt u de eerste afslag naar de Brinklaan. Daarna linksaf (Gooibergstraat) en vóór de spoorwegovergang rechtsaf (Burgemeester de Bordesstraat). U kunt hier de auto parkeren.

Contact formulier

informatie
een klacht indienen
iets melden