Verduurzaam uw monumentale woning

voor inwoners, met gemeenten

Verduurzaam uw monumentale woning (webinar)

Locatie
Via livestream
Datum
10 december 2020
Aanvang
19:30
Eindtijd
20:30
Voorzitter
nvt
Secretaris
nvt
Toelichting webinar

Heeft u een monumentale woning die u wilt gaan verduurzamen? En kunt u daar advies bij gebruiken? Aan de hand van de online tool ‘De Groene Menukaart’ voor Gooi en Vechtstreek delen adviseurs van De Groene Grachten in dit Webinar hun inzichten.  

We starten met een introductie van de online tool De Groene Menukaart voor de gemeenten in de Gooi en Vechtstreek. Deze is ontwikkeld voor twee veelvoorkomende typen panden in de regio: de monumentale arbeiderswoning en de Gooise villa. De adviseurs geven uitleg over wat de Groene Menukaart is en hoe u deze als monumenteigenaar kunt gebruiken.

In het tweede deel worden de uitkomsten gedeeld van zeven adviestrajecten op maat in de regio. De afgelopen maanden hebben de eigenaren van zeven panden vanuit de Regio Gooi en Vechtstreek een gratis adviestraject van De Groene Grachten ontvangen. De kennis die hier is opgedaan wordt deze avond besproken.

Programma

19:30 uur Welkomstwoord

19:40 uur Presentatie van De Groene Menukaart Gooi en Vechtstreek

19:50 uur Presentatie van de zeven adviestrajecten op maat

20:10 uur Vragen

20:30 uur Einde

Voor wie: inwoners uit Gooi en Vechtstreek met een monumentale / historische woning.

Aanmelden

U kunt zich voor dit Webinar (kosteloos) aanmelden t/m 9 december met onderstaand formulier. Voorafgaand aan het Webinar ontvangt u de link voor deelname per mail.