Bedrijvendag energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek

Dinsdag 18 februari 2020
van 15.45 - 19.30 uur

voor inwoners, met gemeenten

De regionale samenwerking voor het verduurzamen van de bestaande particuliere bouw

Alle bouw- en installatiebedrijven uit de regio zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst over het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek in wording: een samenwerkingsverband om het verduurzamen van woningen in de regio te versnellen.

Tijdens dit event wordt toegelicht wat voor uw bedrijf de meerwaarde is van een gezamenlijke aanpak. Dat zijn bijvoorbeeld directe leads vanuit een regionaal energieloket (Duurzaam Bouwloket) , maar ook grootschalige opdrachten vanuit samengestelde Nul-op-de-meter bouwcoalities. Een voorbeeld van zo’n coalitie is die voor VvE’s, die een behoorlijke werkvoorraad heeft. Ook wordt ingegaan op ondersteuning bij (om-)scholing van personeel. In de werkplaats van Bouwmensen Gooi en Vechtstreek, de locatie van deze avond, wordt daarnaast uitleg en een demo gegeven over analyseapparatuur en voorbeeldinstallaties.
Tijdens het programma is er een buffet.

Over het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek

Gemeenten, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, energiecoöperaties en bedrijven hebben recent getekend voor het gezamenlijk verduurzamen van de bestaande particuliere bouw. Dat is een belangrijke opgave om de doelstelling te kunnen halen van 3.800 woningen per jaar. In het energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek krijgt deze samenwerking vorm. Hier kunnen huiseigenaren terecht voor zowel advies over, als de uitvoering van verduurzamende maatregelingen. De betrokkenheid van bouwers, installateurs, isolatiebedrijven, adviseurs en toeleveranciers is daarbij van onmisbaar belang is.

Bedrijven en brancheorganisaties die zijn aangesloten:

  • Bouwend Nederland
  • Gijs van Cleef
  • Mokveld Bouw
  • Schipper Installatie
  • Techniek Nederland

Programma

Bekijk hier het volledige programma.

Bereikbaarheid

Bouwmensen Gooi en Vechtstreek ligt direct naast station Naarden-Bussum en is goed met het ov te bereiken. Er is beperkt parkeerplek bij de locatie, maar u kunt dichtbij parkeren op het Qpark Naarden-Bussum.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk u online voor dit event aan te melden. Mocht u toch willen deelnemen, dan kunt u een mailtje sturen naar e.vandillen@regiogv.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om achteraf de gepresenteerde informatie te ontvangen. Dit kunt u ook per mail aangeven.