voor inwoners, met gemeenten

GGD Gooi en Vechtstreek opent extra vaccinatielocatie in Bussum

Publicatiedatum: 27 december 2021

GGD Gooi en Vechtstreek opent vandaag een extra vaccinatielocatie op het terrein van de oude Hocras, aan de Franse Kampweg 38 in Bussum. Op deze nieuwe tijdelijke vaccinatielocatie zijn 10 ‘priklijnen’ ingericht. Vanaf vandaag tot eind januari worden er op afspraak ruim 1.700  boosterprikken per dag gezet. Bezoekers kunnen op het terrein parkeren en binnen in het gebouw de prik halen. Met de inzet van extra personeel en het openen van extra vaccinatielocaties, kunnen alle inwoners van 18 jaar en ouder voor eind januari hun boosterprik halen.

Boosterprikken alleen op afspraak

Inwoners worden van oud naar jong uitgenodigd om online een afspraak te maken voor de boosterprik. Om deze operatie voor iedereen efficiënt en veilig te laten verlopen, kan de boostervaccinatie alleen op afspraak gehaald worden. Op dit moment kan iedereen geboren in 1977 of eerder een afspraak maken via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

Prikken op 3 locaties en met hulp van Tergooi en Jeugd en Gezin

GGD Gooi en Vechtstreek is Tergooi MC dankbaar dat het ziekenhuispersoneel helpt bij het zetten van de boosterprikken. Het personeel van Tergooi MC bemant 10 priklijnen op de nieuwe locatie in Bussum en springt bij tot en met 16 januari volgend jaar. Naast de locatie in Bussum, vaccineert GGD Gooi en Vechtstreek op dit moment 7 dagen per week in Hilversum en tot en met 2 januari ook op een tijdelijke vaccinatielocatie in het consultatiebureau in Muiderberg. Deze laatste locatie wordt gerund door medewerkers van Jeugd en Gezin.

Meer nieuws

Al het nieuws