voor inwoners, met gemeenten

Informatiebijeenkomst verward gedrag

Publicatiedatum: 2 november 2020

Online informatieavond met interactief theater: 17 november

Mensen kunnen om diverse redenen de grip op hun leven (dreigen te) verliezen. Dit kan zich uiten in verward gedrag. Juist in deze corona tijd, met angst, stress of minder contact, is aandacht voor mensen die hulp nodig hebben belangrijk. Om meer duidelijkheid te geven over verward gedrag en wat iemand kan doen om te helpen, vindt op 17 november een digitale informatieavond plaats.

Digitale informatieavond: 17 november

Wat is verward gedrag? Hoe ontstaat verward gedrag? Waar kan ik terecht voor vragen en advies over verward gedrag? En wat kan ik eventueel zelf doen? Op dinsdagavond 17 november kunt u deelnemen aan een online informatieavond, waarbij op deze vragen wordt ingegaan. Tijdens de avond komen een hulpverlener en ervaringsdeskundige aan het woord. Aan de hand van interactief theater leert u meer over wat u kunt doen als u zich zorgen maakt over iemand. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Datum: Dinsdag 17 november
Tijd: 20.00-21.15 uur (inloggen kan vanaf 19.45 uur)
Locatie: Online, via Zoom
Voor wie: Inwoners uit Gooi en Vechtstreek. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die wel eens in contact komt met mensen in een kwetsbare situatie (bijvoorbeeld tijdens vrijwilligerswerk of in het dagelijks leven
Aanmelden: www.kijkjijomofkijkjijweg.nl (uiterlijk 15 november)
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de Zoomlink om deel te nemen aan de bijeenkomst

Kijk jij om of kijk jij weg

De informatieavond is een van de onderdelen van de regionale campagne ‘Kijk jij om of kijk jij weg’. Deze campagne is opgezet om meer aandacht te vragen voor mensen met verward gedrag en uitleg te geven waar mensen naartoe kunnen voor meer informatie. De campagne is in 2019 in afstemming met ervaringsdeskundigen opgezet en wordt nu herhaald. Kijk op www.kijkjijomofkijkjijweg.nl voor meer tips, informatie en contactgegevens van de gemeenten.

Meer nieuws

Al het nieuws