voor inwoners, met gemeenten

Nieuwe fietskaart: ontdek de Metropoolregio Amsterdam op de fiets

Publicatiedatum: 25 april 2018

De fietskaart ‘Metropoolregio Amsterdam op de fiets’ is uitgebracht, een initiatief van de Vervoerregio Amsterdam en de Fietsersbond. De kaart bevat alle fietsknooppuntenroutes en alle fietspaden binnen de Metropoolregio Amsterdam.

Fietsen in Gooi en Vechtstreek
Gooi en Vechtstreek heeft recent het regionale fietsknooppuntennetwerk geheel geactualiseerd en deze actualisatie is opgenomen in de nieuwe fietskaart.

Het komend jaar worden de kaarten op de fietsknooppuntpanelen in Gooi en Vechtstreek ook vernieuwd naar aanleiding van deze actualisatie.

Handige informatie
De fietskaart helpt bij het stimuleren van het fietsgebruik en het vinden van aantrekkelijke fietsroutes, inclusief belangrijke informatie voor fietsers, zoals pontverbindingen, de combinatie met OV, bewaakte fietsenstallingen en toeristische informatie. Zie ook: www.vvvgooivecht.nl.

Aanvullende informatie over fietsroutes in Gooi en Vechtstreek is te vinden op de regionale routesite: www.routesingooivecht.nl .

Verkrijgbaar
De kaart is inmiddels verkrijgbaar in de boekhandel en wordt ook verkocht via de VVV’s binnen de MRA. Het ISBN is: 978-90-5881-993-2, winkelprijs € 6,75. Speciale dank gaat uit nar CitoPlan en uitgeverij Buijten & Schipperheijn.

Meer nieuws

Al het nieuws