voor inwoners, met gemeenten

Project ‘Zonwinst’ van start in Huizen

Publicatiedatum: 18 juni 2021

Veel bedrijfsdaken zijn geschikt voor zonnepanelen. Bedrijven kunnen met zonnepanelen een goed financieel rendement halen. Gemeente Huizen  stimuleert zoveel mogelijk bedrijven om daadwerkelijk over te gaan tot realisatie. Dit gebeurt met het project Zonwinst.

Deskundige en onafhankelijke adviseurs

De naam van het project is volgens wethouder Rebel niet voor niets gekozen. “Er is winst te behalen op allerlei vlakken, zowel financieel, milieutechnisch als maatschappelijk.” De gemeente realiseert zich heel goed dat het voor bedrijven een zware tijd is geweest en het voor sommige bedrijven nog steeds is. Toch is dit voor ondernemers een goed moment om nog eens heel goed naar de haalbaarheid van zonne-energie te kijken. Deskundige en onafhankelijke adviseurs nemen de zorg omtrent de subsidie, de voorbereiding en de plaatsing weg.

Online informatiebijeenkomst gemeente Huizen

Donderdag 24 juni van 16.00 tot 17.00 uur organiseert gemeente Huizen een webinar voor geïnteresseerde Huizer ondernemers. Aanmelden kan tot en met dinsdag 22 juni. Na aanmelding zal de link voor de digitale bijeenkomst per e-mail worden toegestuurd.

Meer nieuws

Al het nieuws