voor inwoners, met gemeenten

Regionaal loket voor alle ondernemers

Publicatiedatum: 31 maart 2020

Vanaf vandaag kunnen alle ondernemers in de gemeenten in de Gooi en Vechtstreek en in de gemeente Eemnes met vragen over de coronamaatregelen terecht bij het daarvoor opgerichte Regionaal Ondernemersloket. In Gooi en Vechtstreek zijn veel ondernemers en zzp’ers getroffen door de maatregelen van het kabinet. Via het loket kunnen zij nu persoonlijk advies krijgen over hun eigen situatie.

Via Regionaal Ondernemersloket  kunnen ondernemers via een intakeformulier hun vragen stellen. Een medewerker van het ondernemersloket neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Annette Wolthers, regionaal voorzitter van het portefeuillehoudersoverleg Werk en Inkomen : “Ik ben heel blij dat we alle ondernemers en zzp’ers in de regio op deze manier kunnen ondersteunen in deze zware en onzekere tijd. Ook kunnen zij aanvragen indienen voor financiële ondersteuning en overbrugging. Na een week hebben al bijna 4.500 zzp’ers hiervan gebruik gemaakt. De gemeente Hilversum handelt alle regionale aanvragen af en de eerste uitkeringen voor zzp’ers zijn al uitbetaald.”

Ondernemers die woonachtig zijn in één van de regiogemeenten of in de gemeente Eemnes worden via hun eigen gemeentelijke website naar de website van de gemeente Hilversum geleid.

De gemeente Weesp verwijst de ondernemers en zzp’ers naar de gemeente Amsterdam.

Meer nieuws

Al het nieuws