voor inwoners, met gemeenten

Startbijeenkomst ontwikkeling herstelactiviteiten voor familie en naasten

Publicatiedatum: 24 januari 2019

Weet u het als naaste van iemand met psychische problematiek soms ook even niet (meer)? Wilt u graag door de behandelaar van uw partner erbij betrokken worden, maar lukt dat onvoldoende? Zou u als mantelzorger soms ook wat hulp en steun kunnen gebruiken? In de dagelijkse praktijk blijkt dat het voor familie en naasten van iemand met psychische problematiek lastig is om het juiste aanbod te vinden in hun zoektocht naar hulp en ondersteuning. Voor deze familieleden en naasten vindt op maandag 11 februari een (gratis) bijeenkomst plaats in Hilversum.

Programma bijeenkomst

Vanaf 19.00 uur is er een informatiemarkt met het aanbod van herstelactiviteiten. Om 19.30 uur start het officiële programma met een (voorbeeld van een) gesprek tussen een cliënt, familielid/naaste en een behandelaar (triade). Vervolgens kunnen cliënten, familieleden en naasten, behandelaren en andere aanwezigen met elkaar in gesprek gaan over hoe een passend aanbod voor familie en naasten eruit ziet en zo mogelijk verbeterd kan worden. Om 22.00 uur is de bijeenkomst afgelopen

Locatie: Wijkcentrum Lopes Dias, Lopes Diaslaan 213 in Hilversum.
Voor informatie en aanmelden mboer@mee-ugv.nl of www.mee-ugv.nl

De bijeenkomst is georganiseerd door het herstelnetwerk Gooi & Vechtstreek. Regio Gooi en Vechtstreek is een van de organisaties die deelneemt aan dat netwerk.

Meer nieuws

Al het nieuws