voor inwoners, met gemeenten

Vanaf nu vrije inloop coronaprik

Publicatiedatum: 27 november 2023

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De laatste coronavaccinatie van dit jaar is vanaf vandaag ook zonder afspraak te krijgen. Volwassenen die jaarlijks de griepprik krijgen, 60-plussers en zorgmedewerkers kunnen zonder afspraak binnenlopen bij de vaccinatielocatie aan de Franse Kampweg 38 in Bussum. Na 15 december sluit deze vaccinatielocatie. Inwoners die na 15 december nog een coronaprik willen, kunnen tot en met 22 december terecht bij één van de andere GGD’en in Nederland.

De coronaprik is bedoeld voor mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona. Met deze vaccinatie brengen zij hun afweer tegen het coronavirus weer op peil. Ook zorgmedewerkers met direct patiënt- en/of cliëntcontact kunnen tot en met 15 december de vaccinatie in Bussum halen. Mensen die wel tot de doelgroep behoren, maar (nog) geen uitnodigingsbrief hebben ontvangen, kunnen vanaf nu ook zonder afspraak langskomen.

Tot nu hebben bijna 40.000 inwoners uit Gooi en Vechtstreek de laatste coronavaccinatie bij de GGD gehaald. Na 22 december is het alleen voor zwangeren en inwoners die door een arts worden doorverwezen nog mogelijk om de coronavaccinatie te krijgen.

Laatste mogelijkheid:  zonder afspraak coronaprik tot en met 15 december

Iedereen die tot de doelgroep behoort, kan zonder afspraak binnenlopen. Er is geen uitnodigingsbrief nodig. 15 december wordt er tot 13.00 uur gevaccineerd, daarna sluit de vaccinatielocatie aan de Franse Kampweg in Bussum. Op de GGD-website is alle informatie terug te vinden (o.a. de openingstijden). Coronavaccinatie | GGD (ggdgv.nl).

Meer nieuws

Al het nieuws