voor inwoners, met gemeenten

Iktoon: amateurkunstenaars Gooi en Vechtstreek tonen hun werk

Publicatiedatum: 29 mei 2018

De maand juni staat in het teken van amateurkunstenaars. Gooi en Vechtstreek doet dit jaar weer mee aan het landelijke Iktoon-festival. Inwoners kunnen een maand lang het werk van kunstenaars bewonderen. Honderden amateurkunstenaars tonen tijdens dit festival hoe fijn het is om iets moois te maken, te zingen, te spelen of te dansen.

Wat kunt u zien of meemaken?

Tijdens Iktoon is veel te beleven. U kunt met eigen ogen én oren ervaren hoe leuk en mooi amateurkunst is. Er zijn muziekoptredens van bands, meerdere koren en DJ’s. Er is zang, dans en theater. Er zijn verschillende workshops, korte films en er is beeldende kunst.

Programma Iktoon 2018

2 juni: regionale opening Iktoon “het festival voor de 

échte liefhebber”

De Iktoon-opening ‘Het festival voor de échte liefhebber’, vindt plaats op zaterdag 2 juni aanstaande. Tussen 10.30 en 17.30 uur verandert het Raadhuis van Hilversum in een podium voor meer dan 30 regionale verenigingen en organisaties. Om 10.30 uur wordt het festival groots geopend.

29 juni: slotavond regionale Iktoon

Op vrijdag 29 juni aanstaande is de feestelijke afsluiting van de Iktoon-maand in Spant! Bussum. Deze avond vol optredens met podiumkunstverenigingen uit de regio Gooi en Vechtstreek is gratis toegankelijk. Er vinden 2 voorstellingen plaats. De eerste voorstelling is om 18.30 uur en is een dansvoorstelling door kinderen en jongvolwassenen. De tweede voorstelling begint om 20.30 uur. Amateurkunstenaars (zang, muziek, toneel en musical) verrassen het publiek met het hoge niveau van hun liefhebberij.

Meer informatie

Voor meer informatie over Iktoon, kijk dan op: www.iktoongooivecht.nlwww.iktoonhilversum.nl of voor de landelijke context op www.iktoon.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws