voor inwoners, met gemeenten

Aandacht gevraagd voor Kamers met Aandacht

Publicatiedatum: 29 maart 2021

Op donderdagavond 8 april organiseert Kamers met Aandacht een online informatiebijeenkomst voor mensen die interesse hebben in het verhuren van een kamer aan een jongere die nog niet helemaal zelfstandig kan wonen.

Thuis wonen tot je op eigen benen kunt staan is niet voor iedereen direct vanzelfsprekend. Er zijn tientallen jongeren tussen de 18 en 23 jaar die door omstandigheden niet thuis maar op een locatie van een jeugdhulporganisatie wonen.

De organisatie Kamers met Aandacht is op zoek naar kamers voor jongeren die graag op zichzelf willen gaan wonen, maar die nog wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Is er thuis een (lege) kamer beschikbaar en is er ruimte om die te verhuren, dan is Kamers met Aandacht misschien wel iets waaraan u wilt meedoen.

Wilt u meer weten of denkt u, dat het iets voor u zou kunnen zijn?  Neem dan geheel vrijblijvend deel aan de online informatieavond op donderdag 8 april van 19.00-20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunt u onder andere luisteren naar ervaringsverhalen en u kunt vragen stellen.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een mail te sturen naar: info@kamersmetaandacht.nl. Op de dag van de informatiebijeenkomst, ontvangt u de link om deel te nemen. Mocht 8 april niet uitkomen, dan is er op 11 mei ook nog een online informatiebijeenkomst.

Meer nieuws

Al het nieuws