voor inwoners, met gemeenten

Amateurkunstverenigingen nemen Spant! massaal over en tonen hun talent bij de Iktoon slotavond 29 juni

Publicatiedatum: 18 juni 2018

Als afsluiting van de Iktoon maand organiseert Regio Gooi en Vechtstreek een spetterende avond in Spant! Bussum. Tijdens de gratis slotavond kunt u  genieten van de optredens van lokale verenigingen voor musical, toneel, muziek, zang en dans. U kunt met eigen ogen én oren ervaren hoe leuk, mooi en gevarieerd amateurkunst in Gooi en Vecht is.

Programma

De slotavond bestaat uit twee voorstellingen, een spectaculaire dansshow en een feestelijke avondshow vol podiumkunsten.

MS Balletschool ballet Het Zwanenmeer op 2 juni als onderdeel van de iktoon-opening in het Raadhuis, te Hilversum)

18.30-19.30 uur | Dansshow: Iktoon Gooi & Vecht | aanvang: 18.15 uur
De jonge danswereld van Gooi en Vecht!
Dansscholen gaan de uitdaging aan! Samen met hun leden, kinderen en jongeren van 3 tot 16 jaar oud, verzorgen dansscholen een spectaculaire show met tal van demo’s. Jazz, ballet, modern, streetdance, hip-hop en breakdance passeren allemaal ‘de revue’.
Met MS Balletschool, LARESZ, Dansstudio Dansu en Dansschool van Harten.

Intermezzo Harmonieorkest Prinses Irene (20.00 uur)
Speciaal voor deze gelegenheid komt het Harmonieorkest Prinses Irene, 40 man sterk, een intermezzo verzorgen in de foyer van Spant! Zij spelen een aantal zeer bekende en beroemde muziekstukken waar eenieder van gaat fluiten. Opgefrist en klaar voor de tweede voorstelling!

20.30-23.00 uur | Avondshow Iktoon Gooi & Vecht | aanvang: 20.15 uur
Podiumkunstenaars uit Gooi en Vecht tonen hun talent!

Muziektheater Spotlight op 9 juni 2018 in Spant! met Musical Ja Zuster Nee Zuster).

Amateurkunstenaars verrassen het publiek met het hoge niveau van hun liefhebberij. Het belooft een onstuimige, ontroerende en hilarische avond te worden, met een variatie aan podiumkunsten… dit wil je niet missen!
Met De Gooische muziekschool, Toneelvereniging De Schakel, Muziekvendel Nardinc, STACCATO musicaltheatergezelschap, Muziektheater Spotlight en Salsa Dansschool ESENCIA.

 

Toegang

Gratis kaarten, voor beide voorstellingen zijn verkrijgbaar op www.spant.org. Zonder kaart, geen garantie op toegang. Kijk voor meer informatie op www.iktoongooivecht.nl

Juni: maand van de amateurkunsten in Gooi en Vechtstreek

In juni kunnen inwoners een maand lang het werk van amateur (podium)kunstenaars bewonderen. Tot 30 juni zijn er tientallen activiteiten te bezoeken in het kader van het landelijke Iktoon-festival voor de amateurkunsten. Bij een groot aantal verenigingen bent u welkom om te kijken en te luisteren naar unieke en bijzondere concerten, uitvoeringen en openbare repetitie.

Meer nieuws

Al het nieuws