voor inwoners, met gemeenten

In augustus in Hilversum 1e prik halen zonder afspraak

Publicatiedatum: 30 juli 2021

Nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn, kan de GGD op de vaccinatielocatie In Hilversum ruimte maken voor vrije inloop, prikken zonder afspraak. Dit is alleen voor mensen die nog geen afspraak hebben en alleen voor het halen van de 1e prik en alleen op de locatie in Hilversum. De GGD creëert deze mogelijkheid omdat een redelijke groep mensen nog geen afspraak heeft gemaakt, omdat ze het ‘een gedoe’ vinden om een afspraak te maken. Met de vrije inloop in Hilversum wil de GGD voor deze mensen de drempel verlagen om een prik te halen. Het is niet mogelijk om voor de 2e prik langs te komen op de vrije inloop. De vrije inloop is alleen voor mensen die nog geen afspraak hebben en de 1e prik willen.

Vanaf maandag 2 augustus kunnen mensen die nog geen afspraak hebben, zonder afspraak langs komen voor een 1e prik . Dit kan alleen op de vaccinatielocatie in Hilversum van 08.30-16.30 uur.
Zij krijgen dan een vaccinatie met Pfizer of Moderna. Na deze 1e prik krijgen mensen een afspraak mee voor de 2e prik. Gedurende de hele maand augustus is dit inlopen zonder afspraak voor een 1e prik mogelijk op de locatie in Hilversum van 8.30 – 16.30. Het vaccinatie paviljoen in Hilversum bevindt zich op het terrein aan de Verlengde Zuiderloswal, ter hoogte van nummer 5.

Voor het krijgen van een prik, dient u een identiteitsbewijs bij u te hebben. Op de vaccinatielocatie is het dragen van een mondkapje verplicht.
Het is nog niet mogelijk om Janssen vrije inloop in Hilversum te prikken, daarvoor dient een afspraak te worden gemaakt te worden via 0800-1295.

Meer nieuws

Al het nieuws