voor inwoners, met gemeenten

Leer meer over kinderen en emoties. Volg Heppie?!

Publicatiedatum: 7 september 2017

Deze workshop vindt geen doorgang als gevolg van te weinig aanmeldingen

Kinderen zitten vol emoties en moeten nog leren om hiermee om te gaan. Hoe pak je dat als ouder aan? Hoe geef je je kind ruimte maar stel je tegelijkertijd ook grenzen? Daarover gaat de driedelige workshop Heppie?!

Boos, bang en bedroefd

Speciaal voor ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar, biedt Jeugd en Gezin de workshop Heppie?!. Deze bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur, waarin de basisemoties ‘boos, bang en bedroefd’ centraal staan. Daarbij krijg je concrete tips om ruimte te geven aan emoties maar ook grenzen te stellen aan gedrag. Als ouder wil je immers dat je kind zichzelf kan zijn maar ook dat hij rekening houdt met zijn omgeving. 

Heppie?! start in september

De workshop start 27 september in Bussum en vindt op drie opeenvolgende woensdagavonden plaats tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusaanbod). Ook kun je bellen naar het inhoudelijk spreekuur: 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws