voor inwoners, met gemeenten
(v.l.n.r.) Leon Schouten van het Brinkhuis, Mariëtte Zivkovic-Laurenta van Visit Gooi & Vecht en Wethouder Frits Westerkamp bekijken het aanbod van VVV Laren.

Nieuw VVV-informatiepunt geopend in Laren

Publicatiedatum: 1 mei 2023

Gooi & Vecht is een toeristisch informatiepunt rijker! Bezoekers en bewoners van Laren kunnen vanaf nu terecht bij het Brinkhuis, gelegen in het hart van het dorp, voor onder meer brochures, routetips en recreatiekaarten. Op zaterdag 29 april is de nieuwe locatie in Laren geopend in aanwezigheid van wethouder Frits Westerkamp. Met de opening van de nieuwste VVV-locatie telt Gooi en Vechtstreek nu in totaal 16 informatiepunten.
Inspirerend aanbod

“Inspireren doen we natuurlijk online via visitgooivecht.nl, maar de fysieke informatiepunten zijn een belangrijke aanvulling daarop om bezoekers gastvrij in onze regio te ontvangen.” aldus Mariëtte Zivkovic-Laurenta, coördinator van Visit Gooi & Vecht. In een speciaal VVV-display vind je onder meer de leukste fiets- en wandelroutes, informatie over de omringende dorpen en recreatiekaarten van Visit Gooi & Vecht. Niet alleen leuk voor bezoekers van buiten de regio, maar zeker ook voor inwoners van Gooi en Vechtstreek, die hun eigen omgeving beter willen leren kennen en deze eens op een andere manier willen ervaren.

Levendige locatie

Het informatiepunt maakt deel uit van het Brinkhuis/Hart van Laren, de culturele ontmoetingsplaats in Laren, waar ook functies zoals de bibliotheek, theater, muziekcentrum, atelier en foyer gevestigd zijn. “Het Brinkhuis draagt niet voor niets de naam Hart van Laren. Hier komen veel lokale functies samen en de centrale ligging aan de Brink in het dorp is ideaal voor een VVV-informatiepunt. We zijn trots op deze aanvulling van ons aanbod.” aldus Leon Schouten, directeur van het Brinkhuis/Hart van Laren.

Online informatie & inspiratie

Naast de 16 fysieke VVV-locaties, kun je voor inspirerende uittips en de mooiste routes online terecht op visitgooivecht.nl. Hier vind je ook de regionale UITagenda vol activiteiten en evenementen in Laren en de rest van Gooi & Vecht.

Meer nieuws

Al het nieuws