voor inwoners, met gemeenten

Nieuwe website Visit Gooi & Vecht live

Publicatiedatum: 1 september 2020

Bezoekers en bewoners van het Gooi en de Vechtstreek kunnen vanaf nu de regio ontdekken op de nieuwe website www.visitgooivecht.nl. De website vol toeristisch-recreatieve informatie vervangt de oude regionale VVV-websites. Dit feestelijke moment is bezegeld met de onthulling van het nieuwe Visit Gooi & Vecht logo, door wethouder Jan-Jaap de Kloet van Wijdemeren, tevens voorzitter Cultuur, Erfgoed, Recreatie & Toerisme binnen de regionale samenwerking. 

Unieke beleving

Op de nieuwe website kun je terecht voor de meest uitgebreide UITagenda van Gooi & Vecht, mooie wandel-, fiets- en vaarroutes, tips van locals en bijzondere terrassen om te genieten van een heerlijke nazomer. “Juist in de huidige tijd is het goed dat men wordt geïnspireerd om op een veilige manier te genieten van al het moois in eigen land. Er zijn in Gooi & Vecht zoveel mogelijkheden om te recreëren in de buitenlucht en deze website brengt dat overzichtelijk in beeld met veel informatie en schitterende foto’s“, aldus de wethouder.

Verhaallijnen

Bezoekers kunnen de regio ontdekken aan de hand van vijf verhaallijnen, waarin de highlights van Gooi & Vecht gevat zijn. Denk aan de verhaallijn In beeld & geluid, waarin onder meer mediastad Hilversum naar voren komt, of Forten & Historie, waarin de vestingsteden Naarden, Muiden en Weesp en de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Stelling van Amsterdam worden uitgelicht. Een fijne nazomer is niet compleet zonder te genieten op en aan het water, en daar bieden de Vecht, meren en het Loosdrechts Plassengebied alle mogelijkheden voor.

Gooi & Vecht in VR

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van het gebied en de historie die overal terug te vinden is. Wil je relaxt vanuit je eigen stoel genieten van al het moois dat Gooi & Vecht te bieden heeft? Neem dan ook een kijkje op www.gooivechtinvr.nl, waar de gehele regio Gooi & Vecht op spectaculaire wijze – in virtual reality – in beeld is gebracht door drones.

Meer nieuws

Al het nieuws