voor inwoners, met gemeenten

Veel ideeën van hoog niveau voor het Icoon Oostelijke Vechtplassen

Publicatiedatum: 22 mei 2018

Tentoonstelling van de inzendingen tot en met 27 mei

De tentoonstelling HET ICOON is vorige week geopend. Tot en met 27 mei zijn de, door de jury geselecteerde, 30 inzendingen  voor het Icoon Oostelijke Vechtplassen te bewonderen in een paviljoen bij de Porseleinhaven, Oud-Loosdrecht. Daar kan je ook je stem uitbrengen op jouw favoriet. Voorproefje van de ideeën? Klik hier.

Selectie

De jury van de prijsvraag Icoon Oostelijke Vechtplassen heeft deze 30 inzendingen geselecteerd voor de tentoonstelling. Een diversiteit van ideeën: van torens en eilanden tot technische constructies en gezelschapsspellen. Bij de selectie van de inzendingen is onder andere gekeken naar de integratie van natuur, cultuur en ondernemerschap, innovatie, uitvoerbaarheid en uiteraard de iconische waarden van het ontwerp.

Afsluiter

De publiekswinnaar wordt zondagmiddag 27 mei om 16.00 uur bekend gemaakt. In juni gaat de jury weer in beraad om de overige prijswinnaars te benoemen. De prijzen worden op vrijdagmiddag 29 juni om 16.30 uur uitgereikt bij de KWVL, de Koninklijke Watersport Vereeniging Loosdrecht.

Meer nieuws

Al het nieuws