voor inwoners, met gemeenten

Salaris

Bij Regio Gooi en Vechtstreek werk je aan resultaat voor de samenleving. ‘Voor inwoners, met gemeenten’ is waar we voor staan. Onze organisatie is transparant, ambitieus en kent een hoog servicelevel op verschillende niveaus.

Iedere functie is gekoppeld aan een marktconforme salarisschaal. Zolang het maximum van de schaal nog niet is bereikt, kun je groeien in salaris. Maar nog belangrijker: we bieden je alle ruimte en kansen om te leren, jezelf te verbeteren en te ontwikkelen.

Individueel keuze budget

Naast je salaris krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bedraagt 17,05% van je salaris en is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof. Je kunt jouw IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan bijvoorbeeld verlof, een nieuwe fiets of zelfs sport- of sportaccessoires aanschaffen. Ook een opleiding (indien niet vergoed door de Regio) of vakbondscontributie kan met het IKB worden betaald.

Vakantie-uren

Als je 36 uur werkt, heb je recht op 144 wettelijke vakantie-uren en 43,2 bovenwettelijke vakantie-uren per jaar. Werk je parttime, dan worden de vakantie-uren op basis van het parttime-percentage berekend.
Als je jouw IKB inzet dan kun je extra vakantie -uren kopen per jaar.

Opleiding en ontwikkelen

Natuurlijk vindt ook Regio Gooi en Vechtstreek het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen. We bieden hiervoor diverse vergoedingsvarianten aan. In gesprek met je leidinggevende overleg je welke opleiding en/of training je graag wilt doen. Daarbij maken we met elkaar de afweging of die keuze bijdraagt aan zowel organisatie- als persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Thuiswerken en flexplekken

Op dit moment werken we zoveel mogelijk vanuit huis als dit vanwege de functie mogelijk is. We volgen de richtlijnen van de overheid en onze medewerkers worden daarin gefaciliteerd. Er zijn uitzonderingen mogelijk en op kantoor werken kan veilig en volgens de coronamaatregelen en–richtlijnen.

Pensioen

Werken bij de overheid geeft je de zekerheid van een pensioen opgebouwd bij het grootste pensioenfonds van Nederland, het Algemeen Burgerlijke Pensioenfonds (ABP). Meer informatie over het ABP kan je vinden op: www.abp.nl

Korting op verzekeringen

Medewerkers van de Regio krijgen bij een aantal ziektekostenverzekeraars collectiviteitskorting op de basisverzekering en op de aanvullende verzekeringen. Er zijn ook mogelijkheden om korting te krijgen bij diverse verzekeringen zoals auto-, pechhulp-, inboedel-, en reisverzekeringen.