voor inwoners, met gemeenten

Allereerst van harte welkom bij de Regio. Wat fijn dat je ons (mogelijk) komt versterken met je talent en je energie. Misschien zit je nog midden in een selectieronde, wellicht ben je alleen de mogelijkheden aan het onderzoeken om bij ons te komen werken. Wat het ook is; het is goed om te weten op welke manier je bij ons kunt komen werken. Daarom zetten we het hieronder kort en bondig voor je op een rij. Mocht je toch nog verdiepende vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via jouw contactpersoon bij de Regio of via mail naar hr@regiogv.nl.

Dienstverband

Als je bij ons in dienst treedt, komen we samen een arbeidsovereenkomst overeen. Een baan bij ons betekent beslist niet dat je tientallen jaren hetzelfde werk doet. Integendeel, het is normaal dat je na verloop van tijd je bakens verzet. Dat is goed voor de Regio en voor je eigen ontwikkeling. Kansen genoeg. Zo maak je bij de Regio van je baan een loopbaan.

Op uitzendbasis of flexibele basis werken

Regio Gooi en Vechtstreek is een wendbare en flexibele organisatie. Dit betekent dat wij ook diverse tijdelijke opdrachten hebben waarvoor we medewerkers op uitzendbasis inzetten. En ook bieden we ruimte voor detacheringen en andere vormen van externe inhuur.

Stage & traineeship

Een korte of langere stage, een meewerk- of onderzoekstage. We geven je graag de kans kennis te maken met Regio Gooi en Vechtstreek. Er zijn ook mogelijkheden om in een traineeship werken en leren te combineren. Zo leer je van dichtbij de organisatie kennen en pas je wat je in de praktijk leert, of hebt geleerd, direct toe. Je krijgt daarbij hulp en begeleiding van ervaren collega’s, die openstaan voor jouw nieuwe ideeën.

Wil je bij ons stage lopen of werken als trainee, stuur dan een mail naar hr@regiogv.nl en geef aan waar je stage of afstudeeropdracht aan moet voldoen. We kijken dan of we je iets goeds kunnen bieden.